مصرف ژله فرمند انار برای افراد بالای 50 سال ضروری است!!

آگار آگار یک محصول ژل کننده بر پایه جلبک های قرمز و قهوه ای است که عمدتاً از پلی ساکاریدها تشکیل شده است.

این مواد انرژی بدن ما را تامین می کنند، آگار آگار همچنین طعم ظرف را به هیچ وجه خراب نمی کند، ژله قوی می دهد، می توان آن را با تکه های میوه ترکیب کرد، که در مورد ژلاتین نمی توان گفت.

هر بار باید خواص ژل شدن آگار خریداری شده را بررسی کنید، زیرا کیفیت آن ممکن است متفاوت باشد تست بسیار ساده است: مقداری ژله را به مدت یک دقیقه در فریزر قرار دهید، اگر یخ بزند، پس همه چیز مرتب است، اگر نه، آگار بیشتری اضافه کنید.

برخی از متخصصان تغذیه سالم، مفید بودن ژله فرمند انار و مارمالاد را تشخیص می دهند، زیرا این محصولات تأثیر مفیدی بر سیستم غضروف انسان دارند و او را از آرتروز و سایر بیماری های مفصلی نجات می دهند.

ژلاتین برای استخوان، ناخن، مو مفید است. به ترمیم بافت غضروف کمک می کند.

به گفته برخی از دانشمندان، پکتین قادر است نمک های فلزات سنگین – به ویژه سرب را از بدن خارج کند.

ژله

در مورد آگار آگار، هنگامی که متورم می شود، می تواند حجم آن را افزایش دهد، روده ها را پر کند و در نتیجه پریستالیس را تحریک کند.

این به دلیل محتوای بالای فیبر درشت در آن است، آگار آگار همچنین مواد سمی و سموم را از بدن دفع می کند.

برای بهتر شدن طعم ژله بهتر است هنگام پخت کمی شراب یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

پخت ژله در ظروف آلومینیومی توصیه نمی شود، زیرا آلومینیوم آن را تیره می کند و طعم نامطبوعی پیدا می کند.

کف ظرفی که ژلاتین در آن ریخته می شود باید گرم باشد – در غیر این صورت ممکن است توده ها تشکیل شوند.

ساده ترین راه برای تهیه ژله: ژلاتین را به آب میوه شیرین و توت داغ اضافه کنید، بگذارید بجوشد و مدام هم بزنید.

سپس آبگوشت را با میوه یا آب میوه دیگر ترکیب کرده و خنک کنید.

قبل از ارائه نکاتی خاص برای تهیه ژله، یادآوری می کنیم که این غذا را می توان برای استفاده های بعدی آماده کرد.

بنابراین، در تابستان و پاییز، زنان خانه دار از تمشک، توت قرمز و سیاه، انگور فرنگی، سیب و دیگر انواع توت ها و میوه های معمولی ژله درست می کنند.

اصل تهیه چنین ژله ای ساده است آب میوه از مواد خام تهیه می شود، با شکر مخلوط می شود، به صورت گرم در شیشه ها ریخته می شود و حلقه می شود.