خیارشور خیلی راحت درست میشه.
برای این کار فقط به یک غذاساز یا ماندولین نیاز دارید.
یک بار خیار را با دست رنده کردم و سعی کردم از آن خیارشور شیشه نوشابه درست کنم، اما معلوم شد که نمی توانم، بنابراین شما واقعا به برش نیاز دارید.
کجا میشه خیارشور خورد؟
بخشی از یک ریستتافل هندی روی یک ساندویچ پنیر خوب است.
از طریق سالادروی یک کاسه بودا یا کاسه پوک.
روی یک تکه نان تست همراه با مقداری ماهی آزاد دودی.
از آن با چغندر و شاه ماهی پخته شده سالاد درست کنید.
با یک ساتای مرغ دیجن خوشمزه است.
بین یک بسته با مقداری حمص، کاهو و حلومی پخته شده.
پوست خیارها را بگذارید و آنها را تا حد امکان در غذاساز خود رنده کنید.
سپس بقیه مواد را در تابه گرم کنید تا شکر حل شود. در یک کاسه قرار دهید.
خیار را به مخلوط شکر و سرکه اضافه کنید و قبل از خوردن خیارشور حداقل 24 ساعت بگذارید.
می توانید این خیارشور را به مدت یک یا دو هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
همچنین می توانید یک عدد پیاز قرمز را که به صورت حلقه های نازک برش داده اید اضافه کنید.
با افزودن چند شاخه رزماری تازه به خیار طعم بیشتری بدهید.
همچنین خوب است که یک فلفل اسپانیایی را به صورت حلقه ای اضافه کنید.
به این ترتیب خیارشور شما خوش طعم و تند می شود.
De Keukenboef در شبکه های اجتماعی این آموزش را دارد.
* آیا قبلاً من را در اینستاگرام و فیس بوک دنبال می کنید؟
روزانه دستور العمل ها، نکات و لیست های جدید را پست می کنم.
* همچنین می توانید De Keukenboef را در Pinterest پیدا کنید.
آیا می توانید تمام غذاهای مورد علاقه و دستور العمل های خود را ذخیره کنید تا بتوانید دوباره آنها را به راحتی پیدا کنید.