خبره های چای این را به خوبی می دانند: چای خوب با چای ساز تفال خوب شروع می شود.
چون (تقریباً!) به اندازه قوری چای برای طعم دادن وجود دارد! چه هنوز در دنیای چای مبتدی هستید و چه متخصصی که نیاز به طراوت دارید، در اینجا نکات Envouthé برای انتخاب قوری مناسب آورده شده است.
تاریخچه چای غنی است، آنقدر منطقی است که تاریخ قوری هم همینطور!
اگر تاریخ رسمی برای ایجاد این شیء وجود نداشته باشد که برای هر چای نوش محترمی ضروری شده باشد، تخمین زده می شود که آنها در حدود آغاز قرن پانزدهم تحت سلسله مینگ (1368-1644) ظاهر شدند.
تا آن زمان مصرف چای به صورت دسته جمعی و با چای شل که در کاسه می نوشیدند انجام می شد.
خیلی سریع، منطقه یی زینگ، که به خاطر خاک رس خود مشهور است، در ساخت قوری که به لطف دوستان بریتانیایی ما در قرن هفدهم به غرب صادر شد، متخصص شد.
چه اندازه برای قوری من؟ دستوراتی که باید رعایت شود.
برای شراب های عالی، یک قوری 30 cl بهترین انتخاب باقی می ماند.
مشروب چای غلیظ تر است، در مورد برگ ها، آنها آزادند که در ماسه سنگ آب حرکت کنند و بهترین از خود را ارائه دهند.
هرچه ظرف کوچکتر باشد، زمان بیشتری برای طعم دادن به محتویات صرف کنید، به خوبی شناخته شده است.
چای نیز از این قاعده مستثنی نیست.
برای چای های معمولی، ساده یا طعم دار، می توانید از قوری های بین 0.5 تا 1.2 لیتر استفاده کنید.
خوب است، اینها رایج ترین در تجارت هستند!
چه موادی برای قوری من؟ بحث فضا و سلیقه!
اگر فضای زیادی ندارید، مواد غیر متخلخل مانند چینی، شیشه یا چدن را انتخاب کنید.
این مواد خنثی هستند و طعم و عطر چای های مختلف را حفظ نمی کنند: گفته می شود که آنها حافظه ندارند. بنابراین این قوری های فراموشی با هر چای سازگار می شوند.
اگر فضا دارید، آماتور بزرگی هستید یا روح یک کلکسیونر دارید، قوری های ساخته شده از مواد متخلخل را انتخاب کنید که حافظه دارند، مانند خاک رس بدون لاک!
گفته میشود که این قوریها با گذشت زمان فصل میشوند و دیوارههای آنها رایحههای چای را حفظ میکنند که دمنوشهای بعدی را معطر میکنند.
هر چه دیوار سیاه تر باشد و تانن های آن براق تر باشد، طعم آن بهتر است. برخی حتی برای در اختیار داشتن قوری پر زرق و برق استادان بزرگ چای، هزینه های زیادی می پردازند! این شامل رزرو این قوری ها برای یک خانواده چای است.