پرورش قارچ دکمه ای در مازندران به آب نیازی ندارد!!!

قارچ ها که حاوی انباری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند گوشت هستند، فواید باورنکردنی برای سلامت انسان دارند.

کارشناسان به ویژه به کسانی که گوشت مصرف نمی کنند توصیه می کنند ویتامین D و ویتامین B مصرف کنند.

پس فواید قارچ چیست؟

قارچ های صنوبر، کپک، مخمر، مدی، زنگ زدگی، پفک، اسموت و کلاهک نامیده می شوند و به خانواده قارچ های تک سلولی و چند سلولی علمی تعلق دارند.

این قارچ که قدمت آن به 250 سال قبل می رسد، در مراسم مذهبی در مکزیک مورد استفاده قرار می گیرد.

در آمریکای شمالی و چین، ماده اولیه تولید دارو در طب جایگزین است.

کارشناسان در مورد قارچ دکمه ای در مازندران از جمله قارچ های سمی هشدار می دهند.

قارچ

قارچ ها که حاوی بیش از یک میلیون و نیم گونه هستند، پس از هوای بسیار بارانی به طور خود به خود در کف درختان ظاهر می شوند. علاوه بر سمی بودن، قارچ هایی نیز وجود دارد که می توان آنها را خورد.

این قارچ در هنگام مصرف غذا فوایدی مشابه 100 گرم گوشت برای بدن دارد.

چهار نوع قارچ وجود دارد که مقادیر قابل توجهی ویتامین D در محتوای خود دارند.

جمع آوری آنها افراد آگاه مفید خواهد بود.

آب قارچ برای کسانی که می خواهند وزن کم کنند ایده آل است.

آب قارچ که به رفع التهاب در بدن کمک می کند، بر گردش خون نیز تأثیر مثبتی دارد.

بنابراین برای بیماری های قلبی عروقی نیز مفید است.

آب قارچ با جوشاندن به دست می آید.

اما پس از مصرف آب قارچ هرگز شیر ننوشد وگرنه مسمومیت جدی ایجاد می کند.

زیرا قارچ های پخته شده تمام پروتئین ها را در آب آزاد می کنند.

در عین حال، هنگامی که شیر غنی از پروتئین مصرف می شود، می تواند زمینه را برای سمیت ایجاد کند.

این یک نوع قارچ کمیاب اما بسیار مغذی است.

رنگ آن قهوه ای و خاکستری است. سس را می توان با ماهی و غذاهای گوشتی درست کرد و مصرف کرد.